FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is de minimale contractduur?


Het minimum is één jaar. Er zijn uitzonderingen op bijvoorbeeld projecten of beurzen, daarvoor kunt u atijd een aanvraag indienen.
Kan ik ook één boeket huren?


Jazeker! Iedereen die ons concept wil omarmen, willen wij graag omarmen als klant.
Wat zijn de kosten?


De prijzen zijn altijd inclusief de verhuur van vazen en/of potten. Ook is het mogelijk om er een zuil of andere accessoires bij te huren. Een boeket incl. vaas is al te huur vanaf €14,95
Hoevaak kan een boeket gewisseld worden?


U kunt zelf aangeven hoevaak er een wissel plaats mag vinden gedurende het jaar, wij zorgen dat er dan een seizoensgebonden stuk komt te staan. De planten blijven in de regel minimaal 2 jaar staan.
Wat zijn voor mij als bedrijf de voordelen?


Voor u als bedrijf kent dit concept meerdere voordelen! - u hoeft geen bedrijf in te huren die de levende planten water komt geven. - het is maandelijks een vast bedrag, en kent geen onverwachte kosten. - u hoeft geen hoge investeringen te doen. - u heeft een geen omkijken naar, alles wordt uit handen genomen. - de planten en bloemen zien er atlijd fris en fruitig uit. Geen stinkende bloemen in de zomer dag of los liggend blad rondom de planten. - er vinden naar aanleiding van uw wensen wissels plaats waardoor uw uitstraling atlijd up to date zal bijven.
Hoe sluit ik een abonnement af?


Heel eenvoudig, dat doen wij voor u! Vul onderstaand uw gegevens in via het contact formulier en wij zullen contact met u opnemen.

Showroom

Dommelstraat 70

5347JL Oss

Tel: 06-27044615

Email: info@exclusiefingericht.nl

 

Openingstijden showroom:

mogelijk op afspraak

  • Facebook exclusief ingericht
  • insta exclusief ingericht

CONTACT